maanantai 1. huhtikuuta 2013

Maailman huonoin koiranomistaja ilmoittautuu!

Rakkaalla lapsellani, Foxilla, oli eilen 7v synttärit. Niitä on odotettu ja olin suunnitellut tekeväni hienon kakun pojalle ja ostavani parit uudet lelut lahjaksi. Kaikki oli toteutusta vaille valmista ja nyt odotettiin kuin kuuta nousevaa tuota päivää.
Ja mitä tekee maailman huonoin koiranomistaja? Unohtaa!!!
Unohdin ihan kokonaan Foxin synttärit, monet kerrat töissäkin katsoin kalenterista, että joo 31.3. on päivä, ei ole tänään mitään ihmeellistä. Yöllä heräsin kun muurahaiset kipittivät päälläni (meillä on tässä kämpässä ihan kauheasti muurahaisia...) ja sitten se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta! Foxin synttärit!!! Ne oli eilen! EIIIIIIII!!!



Onneksi Fox ei ota tätä läheskään niin vakavasti kuin minä. Se lepäilee rentona pedillään, tyytyväisenä tunnin aamulenkin jälkeen. Masu täynnä nappuloita. Sitä ei näytä lainkaan haittaavan, vaikkei kukaan muistanut sen synttäreitä.
Halasin sitä kovasti ja lupasin, että korvaan tämän sille. Tänään se saa paljon lenkkejä ja ulkoilua ja leikkejä. Huomenna kun pääsee kauppaan, ostan herkkuja ja teen sille hienon kakun. Käyn hakemassa sille myös uuden lelun, tai pari. Ehkä luunkin.
Toistelen itselleni, että kyllä tämä tästä, vaikka onhan tämä nyt aivan kauheaa. Unohtaa oman koiransa, rakkaan lapsensa synttärit! :(



Mutta mitäs muuta meille kuuluu?
Jäänyt pariksi viikoksi tämä blogin kirjoittelu, kun ollut muka niin hirveesti töitä. Tehnyt kuusi päivästä viikkoa, väsymys painanut ja jonkinlainen kevätmasennus myös.
Foxin kanssa on lenkkeilty normaaliin tapaan, viime viikolla käytiin miehen kanssa jäällä koiraa juoksuttamassa. Fox luuli olevansa irti, kun pitkä liina vaan perässä juoksi :) Riemu loikkia ja haukahduksia kuului. Juoksi kauheasti ja kaivoi ja söi lunta.
Isän luona on käyty pari kertaa tämän kahden viikon aikana ja siellä Fox on saanut taas pihalla juosta liinassa, kyllä näkee miten koira nauttii! Tuo liinan hankkiminen oli kyllä parasta pitkään aikaan. Saa ihan uudenlaista liikuntaa koira, sitä kun ei voi irti pitää...

Lumen kaivamista isän luona. Hirveällä sisulla se kaivaa, kaivaa ja kaivaa...


Jäällä riehuttiin myös ihan kunnolla




Lumi vaan pöllyää kun Fox kaivaa!






Ainiin, ja ihan uusi juttu! Fox rakastui kinder munien keltaisiin yllätyskuoriin, vai mitä ne ikinä onkaan.
Se kurtisti oikeen kuonoaan ja innolla pureskeli kuoria. Turhan pieniä vaan nuo, ei voi antaa koiran itsekseen niillä leikkiä. Mutta meidän leikki onkin sitä, että minä pidän yllätyskuorta kädessäni ja Fox järsii :D
Tähän tapaan:


1 kommentti:

  1. Pois koirat tuollaisilta, jotka synttärit kehtaa unohtaa!!!! :(
    No ei ihan.

    VastaaPoista