tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kevään odotusta

Kevät tulee, hitaasti mutta tulee kuitenkin!
Viime viikolla jo nähtiin Foxin kanssa aamulenkillä kolme joutsenta ja eilen nähtiin kaksi hanhea.
Hoitokissat on löytäneet meiltä kotoa jo pienen koppakuoriaisen, että kyllä se kevät on selvästi tulossa. Tänään kävin takapihalla ensi kertaa talven jälkeen, kukkapenkissä kasvaa kovaa vauhtia helmililjaa ja krookusta. Vielä eivät kuki, mutta eiköhän jo pian.

Hoitokisut on meillä vielä hetken, torstaina lähtevät takaisin kotiin. Minulla on kauhean haikea olo, voisin pitää nuo kissat pysyvästi täällä. Ovat niin ihania ja rakkaita <3
Äitini ja hänen kihlattunsa saapuivat takaisin Suomeen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Eilen äitini kävi moikkaamassa minua töissä ja toi tuliaisia.
Äitini oli edellisellä Barcelona reissullaan ostanut itselleen tuollaisen gekko avaimenperän. Pyysin että toisi minulle seuraavalta reissulta samanlaisen. Toi myös kaulakorun, vihreän tietenkin<3 Kyllä äiti tietää!

Foxilla ja kissoilla menee hyvin. Välillä Fox ei meinaa ymmärtää, että ne kissat ei oikeesti halua sitä aina lähelleen, mutta pääasiassa Fox ymmärtää kunnioittaa. Kissat eivät sitä enää pelkää, vaan kulkevat rauhassa pitkin asuntoa välittämättä koirasta.
Fox on hämillään kun kissoja menee joka puolella
Hippu nukkuu saunassa


Graaaaaaahh!

Hippu on noin kolme vuotias kissa neito. Pentuna oli tosi sosiaalinen ja ihmisläheinen. Jotain kuitenkin muuttui ja siitä tuli arka ja pidättyväinen. Kyllä Hippu vieläkin välillä tulee luokse rapsuteltavaksi, mutta syliin sitä ei voi ottaa, ja äkkinäiset liikkeet pelottavat sen pois. Kuitenkin todella kiltti ja kaunis kissa.



moi





Hilma, Hilma, Hilma... En edes tiedä mitä sanoisin tästä kissasta. Se on minun rakkaus! Noin kaksi vuotias Hilma on syy siihen, että pidän kissoista nykyään näin paljon. Ennen en ollut lainkaan kissaihminen, minä jopa vähän pelkäsin kissoja. Mutta Hilma <3 Hilman saa laittaa vaikka solmuun, eikä se tee pahaa. Hilma viihtyy sylissä hellittävänä, on leikkisä ja kaikin puolin aivan ihana kissa. Rakastan rakastan!



Sylikissa




Hekla on uusi tuttavuus. Se ei ole koskaan ollut meillä hoidossa, enkä ole sen kanssa aikaisemmin oikein aikaa viettänyt. Mutta Heklakin on ihana. Se ei ole vielä vuottakaan vanha, se on hyvin leikkisä, hellyyden kipeä ja äänekäs! Tästä kissasta lähtee ääntä! Hekla tulee usein syliin istumaan kun datailen läppärilläni. Ja Hekla rakastaa Foxia! Aina Foxin luo menossa, reipas pikku tyttö!

Ikävä tulee tätä kolmikkoa kun lähtevät taas kotiin. Onneksi äitini kihlattunsa kanssa käy pari kolme kertaa vuodessa jossain, ja minä saan nämä kaunottaret siksi aikaa itselleni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti