maanantai 18. maaliskuuta 2013

Toipilas elämää

Minun pieni potilaani toipuu oikein hienosti ja nopeasti :)
Kolmen ensimmäisen päivän ajan annoin sille kipulääkettä, ihan vaan varmuuden vuoksi. Välillä tuo näyttää siltä, kun olisi paha olla, mutta pääasiassa on ihan levollinen ja tyytyväinen. Haavaa ei yritä juurikaan nuolla, mutta tassussa olevaa pikku pipiä, jossa tippa oli, haluaisi nuolla ja paljon. Saa siis vahtia silmä tarkkana tuota.
Viimeinen antibiootti nappi meni juuri iltaruuan mukana.
Levollinen hymyilevä toipilas


Lenkeillä käydään jo normaalisti, Fox on hyvin innokas ja reipas :) Eläinlääkärissä sanottiin, että liikunta nopeuttaa paranemista, joten mehän liikutaan kun se kerran koirasta ei pahalta tunnu. Metsään eikä hankeen uskalla mennä, enkä anna tuon vielä riehua, mutta kävellään ihan reippaasti jo.

Minkäänlaisia merkkejä muutoksesta en ole huomannut. Poitsu on ihan oma itsensä ollut, lukuunottamatta leikkimistä. Olen ollut jo hieman huolissani, koska Fox ei ole leikkinyt leikkauksen jälkeen. Yleensä se on kovinkin leikkisä, tuo palloa ja pyytää leikkimään. Se leikkii paljon itsenäisesti leluillaan, nyt kuitenkaan ei.
Onneksi tänään poika toi innolla palloa ja köysi lelua ja halusi leikkiä :) Vähän uskalsin sille palloa heittää ja köysilelun kanssa vetoleikkiä leikkiä. Kai Fox on ollut vähän kipeänä kuitenkin, eikä ole leikit kiinnostaneet. Onneksi palautuu hyvää vauhtia normaaliksi :)

 Pallo on paras lelu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti