sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kevättä

Kevät tulee kohisten! Lunta satoi viime viikon lauantaina ja nyt taas torstaina. Silti uskon vahvasti kevään tuloon. Me tosin nautitaan Foxin kanssa lumestakin :)

Odottelee ulos pääsyä




Odotetaan me toki kevättäkin, nautitaan pienistä kevään merkeistä. Eilen näin puussa jo silmuja ja maasta puskee vihreää!
Foxkin nauttii lämpimistä auringonsäteistä.

Ainoa kohta johon vähän paistoi aurinko
Saatiin myös uusi asukas taloon! Kaverini kani muutti luokseni hoitoon viikko sitten. Rex viipyy luonani noin puolitoista kuukautta. Fox on tietenkin innoissaan pikku kaverista ja haluaisi kovasti tehdä tuttavuutta. Rex on onneksi koiriin tottunut, eikä arastele Foxia vaikka Fox onkin hyvin röyhkeästi iholla koko ajan.



Eilen oli todella kaunis päivä! Oli lämmintä, aurinko paistoi ja linnut lauloivat. Minä suuntasin Lohjan koirakeskukseen mätsäreihin. Maija ystäväni oli äitinsä ja kolmen koiran kanssa siellä, menin seuraksi. Oli aivan mahtava pari tuntinen heidän kanssaan, paljon koiria ja kivoja ihmisiä.
Seuraavaksi kuva saastetta mätsäreistä.

Naurua ei paljon hälinä stressannut




Nauru löysi ystävän!

Ihana reipas Rosa!



Niin kaunis <3

Käpälöidäkin sai ihan rauhassa kun toiselta puolelta tuli namia suuhun









Mimmin mielipide hommaan



Maija ja Nauru vauhdissa

Nauru ei välittänyt siitäkään, ettei sijoitusta tullut

Maija ja Nauru tekivät ulkona vähän kontakteja. Hieno taitava Naurulainen!





Oli mukava päivä! En ole ennen mätsäreissä ollutkaan, niin oli ihan uusi kokemus minulle. Ehdottomasti uudestaankin, varsinkin jos seura on yhtä hyvää!

Me suunnattiin Foxin kanssa vielä isäni luokse maalle, missä Fox sai juosta pihalla liinassa. Kyllä vanhalla pojalla vielä vauhtia riittää!



<3
Loppuun vielä kaverikuva. Rakastan niin hirmuisesti tuota pässiä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti