sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Agility korkattu!

Tänään oli mahtavin päivä ties miten pitkään aikaan! Me suunnattiin Foxin kanssa Ojankoon ja ihka ensimmäisiin treeneihimme! Kuinka siistiä!!

Maija (WIPOE) on lupautunut jo aikaa sitten treenaamaan meitä ja nyt viimein saatiin aikaiseksi järkätä treenit. Tänään oli agility päivä.

Serkkuni poika on joskus lähes kuusi vuotta sitten opettanut Foxin menemään putkestä läpi. Me myös hypitään lenkeillä satunnaisten puunrunkojen yli. Siinä meidän tähän astiset aksailut.

Fox oli liinassa, kun irtihän sitä ei voi pitää. Kentän toisella puolella treenasi koirakko tokoa ja meidän viereen tuli myös koirakko treenaamaan meidän treenien puolessa välissä, Fox jaksoi silti keskittyä omaan hommaansa kiitettävästi.

Aloitettiin suoralla putkella, Fox meni pienen houkuttelun ja isojen kehujen kera putken läpi kuin mikäkin vanha tekijä! Lihapullaa sai palkaksi, nomnom.

Sieltä se tuli!
Vaikeutettiin hieman ja laitettiin putkeen mutka. Eipä sekään poikaa haitannut, läpi vaan niin että heilahti!


Lisättiin putken eteen este, sekin sujui minun möhläilyiden jälkeen oikein mallikkaasti. Kokeiltiin myös toisinpäin, ensin putki ja sen jälkeen este. Ensimmäinen kerta ei mennyt niin hienosti, sillä yhtäkkiä kenelläkään ei ollut liinaa ja Fox juoksi lähellä treenaavan koirakon luokse. Hups! Onneksi Fox käyttäytyi hienosti ja haisteli vain, eikä mitään sattunut.

Lopuksi tehtiin vielä jumppasarja neljästä esteestä. Minä lähetin Foxin jalkojeni välistä ja Maija oli vastassa antamassa lihapullaa.



Foxilla oli ihan hirmuisen kivaa!! Minä itse yllätyin suuresti miten Foxilla riitti intoa ja halua tehdä, vaikka oli häiriö koirakkoakin ja ihan uusia juttuja. Vauhtiakaan ei puuttunut. Olen hirmuisen ylpeä pikkuisesta mussustani <3 Maijakin kehui, että Fox oli ihan super! Jeejee, hyvä me!

Näin on korkattu siis ensimmäiset agility treenit ja molemmilla oli ihan todella kivaa. Itseäni saattoi purra pieni treenauskärpänen ;) Pian uudestaan!!

Loppuun vielä yksi kuva, katsokaa miten iloinen se on! Kiitos Oonalle kuvista!


2 kommenttia:

  1. Hieno Fox! Se näyttää niin onnelliselta! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä se todella olikin! :) Nautti hommasta ihan täysillä

      Poista