lauantai 17. elokuuta 2013

Kuulumisia

Oltiin Foxin kanssa melkein kaksi viikkoa sitten isäni kanssa metsässä etsimässä sieniä. Eipä juuri löytynyt, mutta Fox veti hirvien ja peurojen sun muiden hajujen perässä niin kovin, että oli aivan väsynyt reissun jälkeen. Sillä taisi olla aika kivaa!

Veteenkin se olisi halunnut


Tästä viikko eteenpäin käytiin isäni luona. Vietiin yksi polkupyörä meidän luota sinne säilöön. On isommat tilat, eikä noilla pyörillä kukaan täällä ajele. Fox ei mahtunut takaluukkuun, joten sai matkustaa jalkatilassani. Se olikin Foxille jo tuttua hommaa ja reilu puolen tunnin matka sujui oikein hyvin.

Iloinen matkustaja


Pilvinen taivas oli erityisen kaunis tuona päivänä
Lehmätkin oli ulkoilemassa

 Isän luona Fox sai olla pihalla liinassa. Heittelin sille keppiä, mutta ei se oikein innostunut. Ruohon, keppien yms syöminen oli paaaaaljon kivempaa...

Karviaisetkin maistui

Örkkikin tuli kuvattua

 
Vihanneksetkin syödään kiltisti
 Juuri kun oltiin lähtöä tekemässä, löysi Fox jonkun maailman ihanimman hajun pihalta, ja siinä sitä sitten pyörittiin....

 ....ja pyörittiin...

...ja pyörittiin... Kyllä jäi hajut varmasti koko koiraan!

Kivaa sillä ainakin tuntui olevan ja lopulta poika olikin oikein tyytyväisen näköinen :)

Tilasin Foxille kevythäkin Peten koiratarvikkeesta tuossa kuun vaihteessa. Olivat alennuksessa, joten päätin tilata moisen, vaikken uskonut että Fox ikinä tykkäisi semmoisesta. Kyllä uskoin, että Fox menee käskystä häkkiin, mutten uskonut että se siellä vapaaehtoisesti haluaisi nukkua sun muuta.

No tässä tulos:
Fox rakastaa sen häkkiä! Mies siirsi sen pedinkin sinne, ja siellä poitsu nukkuu nykyään lähes aina. Ajattelin, että sitä ahdistaisi tommonen suht suljettu tila, mutta ilmeisesti se kuitenkin kokee olevansa turvassa siellä. Ja minä olen iloinen kun häkki ei joutunut odottamaan seuraavaa koiraa, että pääsee käyttöön!


Vielä haluaisin yhden kuulumisen kertoa. Maija pyysi minua mukaansa tallille keskiviikkona. Hän oli menossa vuokrahevosellaan ratsastamaan, ja olin jo aiemmin ilmaissut kiinnostukseni lähteä joskus mukaan, ja nyt pääsin. Ette usko miten mahtava fiilis on päästä kuuden vuoden tauon jälkeen tallille rapsuttelemaan ja ihastelemaan hevosia! Siis aivan mahtavaa, haluaa lisää tätä!
Maijan vuokrahevonen on upea, iso ja niin kaunis. Rakastuin heti!

Kuvakin vielä loppuun :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti