torstai 22. elokuuta 2013

Kinaa treffaamassa

Eilen oli ihana päivä! Niin kaunista ja aurinkoista, mutta kuitenkin suht viileää. Pakkasin taas koiran autoon ja ajettiin Kirkkonummelle tapaamaan Siljaa ja Kinaa.
Tuttujahan he jo meille olivat, Fox oli sen oloinen kun olisi heti alussa jo muistanut Kinan. Kinalta meni muutama sekunti kauemmin ennen kun se muisti kuka siinä onkaan.

Mentiin taas ensin koirapuistoon, jossa koirat saivat olla vapaana. Kina yritti koko ajan saada Foxia juoksemaan kanssaan, mutta Foxia kiinnosti hajut enemmän. Lopulta kun koko puisto oli tutkittu, pystyttiin vähän juoksemaankin!







Niillä tuntui olevan oikein hauskaa. Harmi, että Foxin kunto on aika surkea, niin se ei kauaa jaksa juosta Kinan perässä. Varsinkaan kun Kinan vauhti on samaa luokkaa kun jollain vinttarilla!




Fox olisi enemmän painija tyyppi, mitä Kina taas ei ole. Aikansa Fox yritti ja lopulta Kinakin uskaltautui vähän painimaan. Harmi ettei kamera oikein pysynyt niiden menossa mukana...




Kina haastaa leikkiin

Kun oltiin oltu jonkin aikaa puistossa, laitoin Foxin liinaan ja siirryttiin pelloille tekemään pieni lenkki. Kina sai juosta vapaana.




Ne löysivät myös jotain aivan ihanaa kakkaa, jossa pyörivät vuorotellen...





Minun olikin pitänyt jo pitkään pestä Fox ihan kunnolla, mutten vaan ollut saanut aikaseksi. Eilen jostain kumman syystä sain :)


Kina löysi maailman hienoimman kepin



Todella kivaa oli ja koirat selvästi nauttivat, ja niin myös me ihmiset :) Ehdottomasti taas uudestaan pian!
Loppuun vielä posetuskuvat molemmista



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti