perjantai 7. kesäkuuta 2013

Tekstiä pitkästä aikaa!

Minulla on ollut aivan älytön kiire viime aikoina. Kukkakaupassa työskentely on välillä tälläistä. Ensin äitienpäivä, siinä samalla jäi kaksi työntekijää kesälomalle kahdeksi viikoksi, eli ei sinä aikana juuri vapaapäiviä ollut. Valmistujaiset heti perään, niin kyllä on pitkää päivää ja pitkää viikkoa tehty töissä, väsymys on ollut sen mukaista. En ole ehtinyt kirjoittaa blogiin, ja heti kun olisi ollut aikaa, en ole jaksanut. Vielä olisi tämä viikonloppu töitä ja sitten kolmen viikon kesäloma :) Sen olen kyllä ansainnutkin!

Menoa ja meininkiä on mahtunut näihin viikkoihin, muutenkin kuin työn puolesta. Ollaan Foxin kanssa yritetty laittaa meidän pientä takapihaa kuntoon. Fox tuhoaa voikukkia ja minä nyhdän jotain vuohenputkia tai mitä lie irti sieltä. Hyvä työnjako! :D
Lopulta Fox keskittyy istuskelemaan ja tarkkailemaan kun minä teen töitä.




Äitini kihlattunsa kanssa osti itselleen talon. Muuttivat tuossa toukokuun lopulla sinne. Käytiin Foxin kanssa tutustumaan paikkaan toukokuun puolessa välissä. Aivan ihana paikka, kaunis ihana talo ja iso piha! Aikovat aidata koko hehtaarin tonttinsa, voisi välillä käyttää siellä Foxiakin juoksentelemassa :) Kun äidin koirat eivät ole paikalla.

Fox nautti kun oli paljon tilaa juosta


Ja omi heti toisten pallon itselleen ;)

Pystykorva! <3

Nurmikko oli aika pitkää :)
Talo <3




Käytiin setäni luona myös eräs lauantai. Fox sai juosta pihalla liina perässään. Kaikki meni hyvin, kunnes serkkujen koirat päästettiin myös ulos. Käppänä uroksen kanssa Foxilla on ollut aina sukset ristissä, mutta serkun sekarotuinen narttu on ollut aina Foxin mielestä rakkaus! Aina tähän asti. Nyt Fox irvisteli ja murisi ihan tosissaan Milalle. Aloin epäilemään, että olisiko leikkaus tehnyt tuosta nyt vielä enemmän koira aggressiivisen? Minua kamalasti tilanne huolestuttaa ja surettaa, jokin ratkaisu pitäisi löytyä.
Tarvitsisimme koirakavereita, joiden kanssa treenata tätä!
Kuvia sedän luota



Fox etsi itselleen heti lelun :)





Tykkään kukista, sen fiksut ovat ehkä voineet arvata jo työstänikin ;)
Joten tässä muutamat lisäkuvat kukista!




Serkun sekarotuinen Mila :) Ei minkäänlaisia muistikuvia mitä rotuja neito sisältää, mutta kaunis on! Tuommoinen suloinen karvakasa. Harmi, että Mila ei tykkää minusta ollenkaan, viimeksi kun nähtiin näykkäsi nenästä... Yleensä näykkii vaan kyynärpäistä. Huomenna treffataan taas, katsotaan mihin kohtaan päättää napata kiinni ;D
Tässä Mila haukkuu minun autolle...




Pörriäiset on myös kivoja :) Niin suloisia karvakasoja nekin <3






Tästä tuli nyt melkoinen kuva postaus, mutta ei minulla ole oikein mitään järkevää kirjoteltvaa. Ehkä ensi kerralla!

Loppuun vielä Foxin "joko jatketaan lenkkiä" -ilme :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti