maanantai 13. toukokuuta 2013

Kesän tuloa ei voi estää


Kesä tulee kohisten! Lehdet ovat puhjenneet, kukkia on koko ajan enemmän ja enemmän, perhosia näkyy lähes päivittäin!
Mikä olisikaan ihanampaa kun löytää näitä pieniä ihmeitä joka päivä lisää ja lisää.
Foxkin nauttii kesän tulosta



Meidän lenkkipolulta, hienosti on jo koivut vihreinä


Bongaa kotilo!



Tämmöisiä kesän merkkejä on näkynyt jo viikon ajan, nyt pääsin kuvankin ottamaan :)



Pienen pieniä perhosia näkyi aamulenkillä paljon
 
Fox katselee sorsan perään, joka lähti lentoon ihan nenän edestä

Tänään lenkkeiltiin metsässä reilu pari tuntia taas aamusta. Tai aamusta ja aamusta, hihnan toinen pää oli niin väsynyt äitienpäivästä aiheutuneista työkiireistä, että heräsi tänään vasta kymmenen aikoihin joten lenkiltä palattiin vasta puoli yhden aikaan... Ei ihan aamua, mutta kuitenkin!

Nähtiin käärmekin. Arvasin, että yhdessä kohtaa lenkkipolkuamme on käärmeitä, erään niityn laidalla. Muka tömistelin tarpeeksi, mutta silti yhtäkkiä Foxin nenän edestä luikerteli käärme. Ehdin huutaa "EIEIEIEIEI!!!" kunnes tajusin, että kyseessä oli täysin vaaraton rantakäärme. Fox olisi halunnut tehdä lähempää tuttavuutta käärmeen kanssa, mutta jätimme sen kuitenkin rauhaan. Harmittelin kun en ehtinyt kuvaa ottamaan ennen kuin käärme luikerteli piiloon.

Isän luonakin käytiin. Fox sai olla liinassa pihalla, ajattelin että olisi purkanut energiaa juoksemalla. Mutta vielä mitä, meidän pieni ketunpoika onkin vuohi! Paljoa ei kiinnostanut juoksemiset tai pallot, koska ruoho. Lenkeilläkin pysähdytään monta kertaa jotta poika saa syödä ruohoa :D Sitä on selvästi ollut ikävä!
Namnam



Illalla koira on kyllä ollut ihan raatona. Katselin vinkuvien pentujen videoita, mutta Fox ei korvaansa edes heilauttanut. Piti ihan jo tarkistaa hengittääkö se. Kai sillä oli sittenkin rankka päivä, ressu. Iltakävelylle lähti kuitenkin innokkaana, nyt jo nukkuu sikeesti :)

Itselleni tulee torstaina kaksi vuotta täyteen nykyisessä työpaikassani. Aion huomenna mennä töissä käymään ja viemään tytöille herkkuja, vaikka on vapaapäivä. Samalla käyn shoppailemassa miehelle synttärilahjoja.
Kinuskikissan ohjeilla on ennenkin tehty jotakin, ja nyt kokeilin tämmöistä reseptiä http://www.kinuskikissa.fi/cookie-dough-leivokset?hakusivu=true
Tuli ihan järkky hyviä leivoksia, vaikkakin niin makeita ettei montaa tarvi kerralla syödä. Sisäinen leipomishiireni sai hetken tyydytyksen, ties koska ehtii taas ensi kerran jotain leipomaan...

Kuvakin vielä, ei ihan saman näköisiä kun Kinuskikissan tekemät, tein täytteen väärässä järjestyksessä vahingossa :D Makua se ei kuitenkaan pilannut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti