lauantai 4. toukokuuta 2013

Anttu esittäytyy

Olen jo aiemminkin maininnut kanistani Antusta. Anttu asuu isäni luona maalla ja vierailen siellä sen luona vähintään kerran viikossa. 
Rodultaan Anttu on ranskanluppa ja se on hieman yli viisi vuotias. Anttu on äärettömän kiltti, koskaan ei ole ketään purrut (ei edes Foxia). Anttu on melko viilipytty luonteeltaan, vaikka taivas putoaisi niskaan sitä ei paljoa kiinnostaisi.
Anttu on pirteä ikäisekseen, vetelee iloloikkia ja pomppii minua ympäri kun menen sitä moikkaamaan. Kaikin puolin aivan mahti kani.

Tänään olin käymässä isäni luona ja päätin viedä Antun ensi kertaa ulos tänä keväänä. Talvisin en uskalla sitä ulos viedä, kun pelkään että se palelee. Tiedän, ettei se palelisi, mutta...




Tänään Anttu oli vähän laiskemmalla tuulella. Kun oli aikansa riehunut, keskittyi pupu vaan ruohon syöntiin. Kivaa sillä tuntui kuitenkin olevan.

Mites Fox? Foxhan rakastaa jokaista elävää olentoa, niin myös Anttua. Pupu parka on aina ihan märkä kun Fox nuolee sitä... Onneksi rakkaus on molemmin puolista.

Kani karkaa!
<3
Fox oli tosi hienosti koko ajan. Se oli liinassa vähän matkan päässä, kani pääsi sen luokse halutessaan. Aikansa Fox itkeskeli kun olisi halunnut leikkiä, mutta rauhottui sitten.


Lopuksi leikittiin vähän pallolla

Ilalla minulle iski hirveä piirrustus into ja taiteilin sitten hiilillä Foxin. Yritin varjostaakin sitä ja... No niin, siitä huomaa ettei taito ole enää tallella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti