tiistai 22. lokakuuta 2013

Treffeillä taas

Ennen treffi kuulumisia, haluan jakaa teidän kanssa tämän kuvan:


Näin hienosti Fox kävelee vierellä lenkeillä, ainakin silloin kun muistaa että siitä saa paljon kehuja ja nameja :) Hieno rakki!

Mutta treffeihin! Eilen lenkkeiltiin tälläisellä kokoonpanolla:

Kinahan on meille jo ennestään tuttu leikkikaveri, mutta nyt oli myös Siljan toinen koira Lumo mukana. Lumo on äärettömän kaunis husky tyttö. Se on hyvin omanarvon tunteva narttu, eikä siedä ryttyilyjä.
Silja varoitteli minua paljon, että tappelu voi tulla mutta halusin itsepintaisesti tavata silti niin, että Lumokin olisi mukana. Fox ja Lumo ovat kuitenkin niin saman kokoisia, etteivät ne saa toisiaan pahasti satutettua.

Noh, tappeluhan siitä tuli. Syy ei kuitenkaan missään tapauksessa ollut Lumon, vaan Foxin omaa tyhmyyttä.
Fox seisoi rauhassa ja Lumo oli menossa sen ohi Siljan luokse. Fox päätti murista Lumolle ihan vaan varmistaakseen, että Lumo varmasti ymmärtäisi että Fox on pomo täällä ja se määrää. Foxin yllätykseksi Lumo vastasi haasteeseen.
Tappelu ei kestänyt kauaakaan, kun Fox jo joutui nöyrtymään. Ensimmäistä kertaa Fox kohtasi sekä henkisesti että fyysisesti vahvemman koiran ja jäi itse alakynteen. Ei mennyt kuin hetki, kun Fox jo makasi selällään Lumon alla.
Kurjaahan se on, että tappelu tuli, mutta olen kuitenkin tavallaan iloinen että niin kävi. Kummallekaan ei sattunut mitään (Foxilla pienen pieni haava korvassa) ja tämä oli Foxille todella hyvä opetus. Fox kun kuvittelee olevansa maailman napa ja että kaikki kunnioittavat sitä. Oli hyvä, että vihdoin tuli vastaan koira, joka sanoi Foxille selvästi että tuommoinen käytös ei muuten käy!
Oli nöyrää poikaa tämän jälkeen, ja vähän tuntui Lumoa mielistelevänkin. Olen ylpeä pojasta, pikku hiljaa kasvaa aikuiseksi :)


Meillä oli joka tapauksessa oikein kiva lenkki :)
Käytiin nyt peltolenkin sijaan metsässä, kauniilla kallioilla. Talvi tekee tuloaan ja maa oli paikoin ihanan kuurainen. Maisemat olivat upeat!

Kyllä koirat saivat leikkiäkin aikaiseksi ;)



Pienestä riidasta huolimatta, aiotaan ehdottomasti mennä uudestaankin Siljaa ja tyttöjä tapaamaan! Oli todella kivaa :) Kiitos Silja ja tytöt!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti